Självporträtt, färg eller svartvitt?


Jesper ögon och lilla Adam

Jag är inte särskilt bra på porträttfoton, men jag försöker verkligen lära mig och tänker därför lägga in några bilder jag tog i början av veckan. På ögonbilderna står min pojkvän Jesper modell för han har de vackraste ögon jag någonsin sett, och på porträttfotona ser ni en liten ettårig släkting till mig, Adam som är hur söt som helst och verkligen gör sig bra framför kameran. Synd att jag inte fick en ordentligen fotosession med honom utomhus, hade nog blivit superfint.




Lilla snigel akta dig

Jag träffade en av mina "ingifta" släktingar i början av veckan när vi var i Örnsköldsvik och vi diskuterade min fotografering. Jag visade henne några av mina nyare bilder, men hon var tydligen helt fast vid en bild jag tog för två år sen med min dåvarande kompaktkamera. Så jag tänkte att jag måste lägga in den här bilden, trots att jag själv inte är jättenöjd med den själv, men man ska alltid lyssna på sina kritiker så =)



Örnsköldsvik

I veckan spenderade jag tre dagar i Örnsköldsvik med min familj och min pojkvän då min pappas fru har familj där. Det var jättetrevligt och självklart följde kameran med dock blev det inte så många bilder eftersom att vädret var emot oss. Lägger i alla fall några stycken.




Efter regn..

Som första inlägg tänkte jag lägga in lite bilder jag tog för en/två veckor sen efter ett par timmars spöregn. Vill förresten bara berätta varför jag skapat den här bloggen och anledningen är helt enkelt att det händer att personer frågar efter något ställe där de kan se mina bilder, så då tänkte jag att det kan vara bra att ha en blogg utan massa text, bara foton. Självklart kommer jag lägga in lika mycket bilder på min vanliga blogg, men där kommer jag fortsätta att skriva massa skitsnack ;)




RSS 2.0